Coca-Cola Corporate Box

Coca-Cola Corporate Box

Plan A were approached by Coca Cola Amatil to redesign their corporate box at Etihad Stadium. The brief was to refresh the suite, creating a new look which connects with clients whilst remaining highly functional at peak times. The design draws upon the playful notion of the green playing field, as well as the social aspect of sport. The lounge areas sit amongst a grass like finishes, with furniture much like sitting around a campfire to share stories. Smart storage solutions are incorporated for catering purposes, with tiered seating upholstery revitalised. The result is a modern, comfortable and functional entertaining space, enjoyed by Coca Cola and their clients.

View more Plan A projects

National Industry Body

Melbourne

View Project

Perri Projects Speculative Fitout

North Quay, Brisbane

View Project

RACV Retail Roll Out

Victoria Wide

View Project

OUTOTEC

Wheelers Hill, Melbourne

View Project